Den klassiske 70'er version lavet med palmin og kakao
Start med at smelte palminen. Den smeltede palmin skal køle af inden den bruges.
Rør æg og flormelis hvidt, og sigt kakao i. Tilsæt fintrevet appelsinskal og - hvis du er glad for kaffesmagen - pulverkaffe. Pulverkaffen kan ellers sagtens udelades.
Rør palmin i blandingen. Tip: når du gør det med en håndmixer vil dejen først se lidt "skilt" ud. Saml den til sidst med en ske; så samler den sig helt fint.
Fór en aflang sandkageform med bagepapir, og saml nu kiksekagen som du ville samle en lasagne: et lag dej i bunden, så et lag kiks (de skal ikke gå helt ud til kanten), så endnu et lag dej. Afslut med et lag dej på toppen. Der skal gerne være minimum 4 lag kiks men gerne flere.
Sæt kiksekagen i køleskab - gerne natten over. Serveres iskold skåret i skiver der skal være ca. 1 cm tykke.