Store, bløde og super lækre
Opløs gæren i vandet, og tilsæt sukker, salt og madolie.
Ælt melet i lidt ad gangen til dejen er smidig og lækker.
Lad dejen hæve en times tid på køkkenbordet med et rent viskestykke over.
Hæld den hævede dej ud på et meldrysset bord, og lav en stor fordybning i midten. Heri fylder du nu den revne squash, solsikkekerner og 2 æg.
Fold dejen sammen omkring fyldet, så "pakken lukkes".
Hak nu dejpakken i småstykker - det gøres lettest med enten en paletkniv eller en dejskraber. Sørg for at få alle ingredienserne godt blandet.
Form nu boller med fingrene - de skal hverken være runde eller smukke, men bare se godt rustikke ud. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir på.
Lad bollerne efterhæve 30-45 minutter.
Bages midt i ovnen ved 210 grader (ingen varmluft) i ca. 13 minutter til de har fået farve.