Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv opskrift
Klassens time kage
Forb. tid
15
min
Tilb. tid
30
min
Samlet tid
45
min
Chokoladekage med lækker topping
Forfatter
:
Hverdagsro.dk
Ingredienser
4
æg
350
g
sukker
5
dl
kærnemælk
Tip: Kan udskiftes med f.eks. appelsinjuice
400
g
mel
100
g
kakao
1
tsk
natron
200
g
smeltet margarine
Topping:
3
dl.
fløde-fraiche 30%
3
spsk
flormelis
1
tsk
vanillepulver
1
bakke friske jordbær
Sådan gør du
Pisk æg og sukker luftigt.
Tilsæt kærnemælk.
Tilsæt alle de tørre ingredienser.
Pisk til sidst den smeltede (afkølede) margarine i.
Fór en bradepande form med bagepapir (min måler 23 x 30 cm)
Fyld dejen i formen.
Bages ved 185 grader i ca. 30 minutter.
Afkøl kagen helt.
Topping:
Pisk fløde-fraiche med flormelis og vanillepulver. Det skal være som en tyk creme.
Læg cremen på den afkølede kage, og pynt med bær.
Sæt kagen køligt indtil den skal serveres. Den kan sagtens laves i god tid.