-
Skær kejserhattene i skiver på den lange led. De skal være ca 3-4 mm tykke.
-
Hæld olivenolie på panden, og læg svampeskiverne på når det er blevet varmt. De skal ligge i ét lag.
-
Krydr med salt og peber.
-
Læg låg (eller sølvpapir) over panden, og skru ned på svag varme. Lad dem stå i ca. 5 minutter (på den måde trækkes vandet ud af dem).
-
Fjern låget, skru op på høj temperatur, og brun svampene af på begge sider. Så er de klar til servering.
-
Dup mozzarellaen i køkkenrulle (så den ikke afgiver væde på tallerkenen). Læg en hel mozzarella på hver tallerken.
-
Bland pestoen med 1-2 spsk olivenolie og evt. lidt finthakket persille. Hæld lidt af den (nu) tynde pestoblanding over mozzarellaen, og spred en skefuld ud på tallerkenen hvor svampene skal ligge.
-
Læg svampene oveni pestoen.
-
Pynt af med en citronbåd og evt. en kvist persille.
-
Serveres med flutes eller andet hvidt brød.