Hurtig aftensmad på mexikansk
Varm lidt olie op i en gryde, og steg farsen lidt ad gangen så det hele bliver brunet.
Tilsæt taco krydderiblandingen, og lad det simre 5 minutter.
Dræn kidneybønnerne og skyl dem.
Lav nu de 6 pandekager én ad gangen ved at tage en pandekage, læg en "strimmel" af kødsovs på midten, så en strimmel bønner, dernæst majs, og til sidst ost. Fold de 2 ender af pandekagen ind, og rul så pandekagen sammen (så fyldet lukkes helt inde). Gør det samme ved de øvrige, og læg dem tæt ved siden af hinanden i et ovnfast fad. Dæk fadet til med staniol, og bag dem i ovnen ved 200 grader i 30-35 minutter.
Lav guacamolen mens dine burritos er i ovnen.
Mix alle ingredienserne og blend dem til den konsistens du gerne vil have. Smag til sidst til med evt. mere citronsaft / chili / salt / peber. Guacamolen får en flot grøn farve, og bliver knapt så cremet som den almindelige.