Start med at lave saucen ved at blande tamarind, honning, balsamico, eddike, tahin, halvdelen af dit ingefær, 1 fed hvidløg og 1 dl vand i en skål.
På en pande varmes olivenolien op v. medium temperatur. Tilsæt svampene (evt. skåret i halve eller kvarte). Lad det simre i 5 min. til de er gyldne. Tilsæt hakket løg, resten af ingefær og 2 fed hvidløg. Lad det simre videre 4-5 minutter. Tilsæt 2 spsk soya sauce blanding og friskkværnet peber. Lad det simre videre et par minutter, til svampene er karamelliserede. Tilsæt sesamfrø og simre vide 1-2 minutter. Hæld blandingen på et fad.
Kog nudlerne som det står på pakken
Si nudlerne, og i den tomme gryde hælder du nu resten af soya sauce blandingen. Bring det i kog, og lad det koge lidt ind.
Tilsæt de kogte nudler til saucen, og bland det godt. Tilsæt svampene, og den friske babyspinat. Når spinaten er faldet sammen er retten klar til servering.
Servér med chili olie dryppet over, og lidt frisk lime.