Opløs gæren i en blanding af mælk og vand. Tilsæt olivenolie og salt.
Kør dejen på røremaskine, og tilsæt nu al grahamsmelet.
Tilsæt hvedemelet lidt ad gangen, til dejen slipper skålens sider.
Ælt dejen 5-6 minutter, og sæt den så til hævning overdækket på køkkenbordet i en times tid.
Halvér tomaterne, og fyld dem i en blender sammen med de øvrige ingredienser til saucen. Blend til saucen er jævn.
Udrul dejen på et meldrysset bord. Det skal blive en firkant, der er ca. 5 mm tyk.
Fordel tomatsaucen på hele fladen, drys med ost, og dæk til sidst med skiver af peperoni.
Rul dejen sammen som en roulade, og skær den i skiver der er ca. 2 cm tykke.
Læg sneglene på en bageplade m. bagepapir på. Enden på sneglen stikkes forsigtigt ned under sneglen.
Bages ved 180 grader (ingen varmluft) i ca. 20 minutter til de har fået farve.