Pisk det bløde smør med sukker og farin. Tilsæt æggene et ad gangen.
Blend den ene dl havregryn til fint pulver, og tilsæt alle de tørre ingredienser (incl. de blendede havregryn). Dejen vil være temmelig klistret.
Form kugler ud af dejen - hver kugle skal veje ca 42-43g. Sæt dem på en bageplade med bagepapir - de må endelig ikke stå for tæt da de flyder meget.
Bages ved 190 grader (ingen varmluft) i ca. 8-10 minutter til de har fået farve i kanten.
Lad kagerne afkøle på en bagerist, og inden de er helt kolde udstikkes nu runde små cookie. Brug en udstiller med en diameter på ca. 4-4,5 cm (Tip: kagerne skal have en diameter der er ca. 2 cm større end diameteren på chokoladen du bruger). Der kan blive 2 stk ud af hver bagt kage.
Lad de udstukne runde cookies køle helt af inden de pyntes. Alle de fraskårne rester kan du f.eks. bruge i en crumble - eller lade dem stå på køkkenbordet til familien :)
Lav først ben med mørk glasur eller smeltet mørk chokolade. I midten laves en større klat, hvorpå du "limer" en Toffifee fast.
Lav ønje på Toffifee'n med hvid glasur og en mørk klat.