Start med at lave tærtebunden: Bland alle ingredienser til dejen sammen, og rul dejen ud. Fyld den over i et smurt ovnfast fad, prik den godt med en gaffel, og bag bunden i 15 min ved 200 grader.
Hak løg og peberfrugter fint.
Svits oksefarsen, og tilsæt løget der steger med et minut eller to.
Tilsæt de hakkede peberfrugter, taco krydderi og vand, og lad det hele simre i ca. 10 min.
Lad saucen køle lidt af, hvorefter den fyldes over den forbagte tærtebund.
TIP: Hvis du forbereder tærten i forvejen og først skal spise senere, sættes den på køl nu, og toppingen lægges først på lige inden den skal i ovnen.
Bland græsk yoghurt, mayonnaise og friskkværnet peber, og fordel det ud over kødsaucen. Herover lægges tomatbåde, og til sidst drysses osten ud over det hele.
Bages ved 200 grader i ca. 20 min. (eller - hvis du tager den fra køleskab så ca. 30 min.)
Drys med persille lige inden servering.
Serveres med en grøn salat, og dryp gerne med en grøn tabasco el.lign. hvis du kan lide stærk mad.