Opvarm mælk og vand i mikroovnen til håndvarm temperatur. Opløs gæren heri.
Tilsæt sukker, salt og det smeltede smør.
Tilsæt melet lidt ad gangen og ælt dejen (gøres lettest på maskine) i 5-10 minutter til den er smidig.
Lad dejen hæve en times tid eller gerne længere.
På en bageplade med bagepapir på trykker du nu den hævede dej forsigtigt ud til en stor cirkel med en diameter på ca. 30 cm. Pensl den med sammenpisket æg og drys godt med sesamfrø der trykkes let ned i dejen.
Lad den efterhæve mens ovnen varmes op til 200 grader (ingen varmluft), hvorefter du bager "bollen" i ca. 15 minutter til den har fået farve. Tag den ud og lad den køle af på en rist. Den må gerne være afkølet når den skal serveres.
Form farsen til en stor bøf - også med en diameter på ca. 30 cm. Krydr med salt og peber. Steg den på begge sider på grillen til den er klar (eller på en pande hvis du har én der er stor nok). Saml burgeren som du ville gøre med en normal lille burger, og servér straks.
Skæres ud som en lagkage ved servering.