- klassisk julesylte
Læg alt fra syltepakken (de helt stykker kød incl ben) i en gryde, og dæk med vand.
Pil løgene og skær hvert løg i 3-4 dele. Fyld i gryden sammen med laurbærblade og en skefuld salt.
Bring i kog, og skum overfladen efter nogle minutter.
Læg låg på, skru ned, og lad sylten simre i 1,5 - 2 timer ved lav varme.
Hiv kødet op af gryden, og træk det i strimler med 2 gafler (som du ville gøre med en pulled pork).
Hiv løgene op af gryden, og hak dem fint. Bland dem med kødet. Drys kødet med salt og peber, og bland godt.
Si resten af lagen.
Find 2 stk folieforme (ca. 8x20 cm). Fyld 1/4 af kødet i hver form. Dæk med lage. Fordel resten af kødet i de 2 forme, og hæld lage over til det næsten dækker. Pynt med et par laurbærblade på toppen.
Sæt sylterne i køleskab til næste dag, hvor de gerne skulle være blevet stive og hænge sammen.
Frys evt. den ene sylte ned.