- portionsanrettet variant
Dagen før du laver desserten skal du have lavet din karamel creme. Det gør du ved at koge en uåbnet dåse kondenseret mælk (sødet) i 3 timer. Dåsen skal være dækket af vand hele tiden. Rør cremen op og afkøl den i køleskab.Cremen kaldes også for "Dulce de Leche". Du bruger halvdelen af dåsens indhold til denne dessert.
Tip: Alternativt kan du bruge en færdig karamel creme - kig efter Dulce de Leche i dit supermarked.
Fyld dine digestive kiks i en frysepose, og luk med en knude. Mas kiksene så de bliver til helt fint rasp.
Smelt smørret, og bland det sammen med raspen. Tryk "dejen" ned i 4 portionsglas, og sæt dem på køl i 10-15 minutter.
Fyld den kolde karamelsauce over bunden.
Skær bananen i tynde skiver, og læg et lag ovenpå karamelsaucen.
Pisk fløden, og læg den over bananerne (brug gerne en sprøjtepose og sprøjt det på i små fine toppe).
Opbevares i køleskab til de skal serveres.
Inden servering drysses de med hakkede valnødder eller kakao.