Forvarm ovnen til 180 grader (uden varmluft). Smør en firkantet bageform ca. 20 x 20 cm med olie eller smør, og drys alle sider med mel. Ryst overskydende mel af.
Bland i en skål for sig mælk og eddike (hjemmelavet kærnemælk). Sæt det til side.
Bland alle de tørre ingredienser godt. Lav et hul i midten af blandingen, og heri hælder du madolie, æg, kaffe og kærnemælk. Bland til alt er godt mixet.
Fyld dejen i formen, og bag den ved 180 grader i ca. 30-40 minutter. Test med en stegenål eller strikkepind om den er gennembagt. Lad kagen afkøle helt på en rist.
Hak chokoladen fint.
Opvarm piskefløden til kogepunktet, tag den af varmen, og hæld chokoladen i. Bliv ved med at røre til chokoladen er smeltet, og cremen er ensartet. Sæt cremen i køleskab, og brug den først når den er helt kold.
Skær kanterne af kagen, så du har en ensartet firkant at arbejde med. Skær den nu 2 gange på hver led, så du får 9 firkanter der alle har samme størrelse. Du skal kun bruge de 8, så den sidste er smagsprøven :)
Læg 4 firkanter ved siden af hinanden. Smør et lag chokoladecreme på hver. Dæk med de andre 4 firkanter, der ligeledes dækkes af chokoladecreme. Herover lægger du din top pynt på kagerne (jordbær, blåbær, hindbær, chokoladekringler, etc.)