Lækre kinesiske forårsruller; serveres enten som en forret, eller som hovedret med f.eks. løse ris til.
Start med at lave pandekagerne:
Skær champignons og bladselleri i tynde skiver.
Brun farsen, og tilsæt champignons, bladselleri og bønnespirer, og steg retten et par minutter. Tilsæt herefter soya, sherry, farin og salt, og jævn retten med maizena rørt op i grønsagsbouillon.
Lad saucen køle lidt af. Tip: Det er også fint at lave den i forvejen, så den når at blive helt kold - så er det lettere at arbejde med den når rullerne skal fyldes.
Læg en pandekage på dit skærebræt. Den ubagte side skal vende opad. Læg en "strimmel" af kødsaucen på midten af pandekagen. Pensl kanten hele vejen rundt med æg. Fold nu begge de korte ender ind mod kødet, og derefter de brede ender, så du "ruller" forårsrullen til en aflang pakke. Pensl lukningen udenpå med æg.
Varm olien op på en pande. Det er vigtigt at der er ca. 1 cm olie på panden. Steg rullerne (et par stykker ad gangen) til de er gyldne og sprøde, og server straks.