Kog fisken (pas på ikke at overkoge den - den må ikke falde fra hinanden, men skal kunne lægges på som et helt stykke). 3-5 minutter plejer at passe.
Steg de panerede rødspættefiletter.
Note: Man kan helt klart også vælge at lave sin egen panering, men på en travl dag kan de færdigpanerede fra frost sagtens bruges. I hvert fald i min verden!
Sauce:
Hæld asparges fra dåse incl. væden i en kasserolle, og tilsæt 1 dl. mælk. Varm op, og rør en meljævning i (mel rystet med vand) til saucen har den rette tykkelse. Smag til med salt og peber.
De grønne asparges:
Bræk enderne af aspargserne (de vil automatisk knække det rigtige sted - ca. 1 cm fra bunden). Kog dem i letsaltet vand ca. 5 minutter, så de stadig har lidt "bid".
Anret hver tallerken med: 1 skive ristet brød med de 2 fisk over. Herover aspargessaucen. Pynt af med de grønne asparges, rejer, dild og citron.