Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv opskrift
Bananmuffins med kanel og chokolade
Forb. tid
10
min
Tilb. tid
17
min
Samlet tid
27
min
Køkken:
Dansk
Antal
:
11
Forfatter
:
Hverdagsro.dk
Ingredienser
1,75
dl.
sukker
1,25
dl.
rapsolie
el.lign.
2
æg
1
blød banan
Evt. 1 dl. hakket mørk chokolade eller nødder
1
tsk
vanillepulver
5
dl.
hvedemel
1
tsk
bagepulver
0,5
tsk
salt
0,5
tsk
kanel
Topping:
1/2
dl.
sukker
1
tsk.
kanel
1
dl.
smør eller margarine
Sådan gør du
Forvarm ovnen til 180 grader.
Pisk æg og sukker sammen. Mas bananen med en gaffel, og tilsæt den til sukkerblandingen.
Tilsæt rapsolie og vanillepulver, og pisk det hele sammen.
Tilsæt resten af ingredienserne.
Fyld dejen i 11-12 stk muffinsforme.
Bages ved 180 grader i 17-20 min.
Lav toppingen: Smelt margarinen og tilsæt sukker og kanel.
Når kagerne er let afkølede pensles de med den smeltede margarine, og drysses med kanelsukker.