Skær den kolde margarine i mindre tern, og smuldr dem i melet. Saml dejen med æg, eddike og så meget vand der er nødvendigt. Hvis du ønsker at rulle dejen ud, skal den i køleskab en times tid - ellers kan den snildt bruges med det samme.
Pensl en tærteform (med høje kanter) med olie. Min har en diameter på ca. 24 cm.
Placer klumpen af dej i midten af fadet, og mas den nu ud i formen, til den dækker hele bunden i et jævnt lag. Prik huller i dejen med en gaffel, og forbag bunden i ca. 10 minutter ved 200 grader.
Fyld:
Bland i en røreskål æg, mælk og mel.
Steg bacon, lad det køle en smule og hæld det op i æggeblandingen.
Hak løget groft, og steg det i baconfedtet. Afkøl let, og hæld i æggeblandingen.
Krydr med salt, peber og det hakkede persille.
Når bunden er forbagt fyldes æggefyldet over bunden (osten på toppen), og det hele bager videre ca. 35 minutter. Hvis din quiche begynder at blive for mørk lægger du bare et stykke staniol over i den sidste bagetid.