Start med at koge hindbærsiruppen. Dette kan sagtens gøres dagen før du skal lave dine cocktails.
Hindbær, vand og sukker fyldes i en lille gryde, og koges indtil bærrene er godt kogt ud, og sukkeret er opløst.
Si hindbærsaften fra, ved at fylde det hele i en sigte (over en skål) og mase saften gennem sien.
Tip: Den "pulp" der bliver tilbage i din si (bærrene) kan du gemme, og røre i græsk yoghurt. Det smager fantastisk serveret til f.eks. chokoladekage!
Sæt siruppen på køl så den bliver helt kold.
Sådan blandes din cocktail (pr. glas):
Fyld ca 5 cl. hindbær sirup i bunden af glasset.
Hæld 1 tsk limesaft over.
Tilsæt 3 cl. vodka.
Fyld glasset med isterninger, og top forsigtigt op med danskvand (du skal ikke hælde for voldsomt da man gerne skulle kunne se det røde lag forneden i glasset).