Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv opskrift
Svensk pølseret
Forb. tid
10
min
Tilb. tid
15
min
Samlet tid
25
min
Antal
:
4
pers.
Forfatter
:
Hverdagsro.dk
Ingredienser
2
løg
ca. 30 g margarine til stegning
8
grillpølser
0,5
tsk
paprika
3
dl.
mælk
1
ds. tomatpuré
750
g
kogte kartofler i skiver
kolde
purløg
Sådan gør du
Hak løget, og svits det i margarinen til det bliver let gennemsigtigt.
Tilsæt pølser (snittet i 1 cm skiver) og paprika, og steg det med et øjeblik.
Skru ned for varmen, og tilsæt kartoffelskiverne, tomatpuré og mælk, og gør det hele godt sammen.
Lad retten småsimre i 5-8 minutter til saucen begynder at tykne, og smag til med salt og peber.
Kog videre i ca 5 minutter.
Drys retten med purløg inden servering.