Pisk æggehviderne helt stive.
Sigt flormelis og mandelmel gennem en si. Tip: Det kan være svært at si færdigkøbt mandelmel helt gennem en si - giv det evt en ekstra tur med stavblenderen. Er mandelmelet for groft vil macaron'sene ikke blive blanke men få et mere rustikt look.
Opvarm sukker og vand til en temperatur på ca. 100 grader, og pisk det forsigtigt i hviderne. Pisk på høj hastighed et par minutter.
Vend æggehvider og mandelmel blandingen grundigt sammen med en spartel.
Fyld dejen i en sprøjtepose og sæt dejen på plade (m. bagepapir) i små cirkler med en diameter på ca. 3 cm.
Slå bagepladen hårdt ned i bordet et par gange så luften forsvinder. Tryk evt luftbobler i kagernes overflade ud med en knappenål. Lad pladen stå på køkkenbordet og tørre i ca. 30 minutter.
Bages ved 150 grader (ingen varmluft) i ca. 16 min.
Lad kagerne køle helt af på en rist inden de samles.
Lad hyldeblomstsaften og fløden koge op, og hæld den varme blanding over den hvide chokolade til den smelter.
Sæt blandingen i køleskab til den er blevet kold og som en tyk creme.
Fyld i en sprøjtepose og sprøjt på kagens bagside, og placér endnu en kage ovenpå som top.