Del forsigtigt hvert kyllingebryst i 3 "fileter" på den lange led. Tip: Det gøres lettest med en fileteringskniv.
Smør en side med pesto, læg en skive mozzarella på samt et par aflange stave af gul peber. Hver filet rulles nu sammen om fyldet, og lukkes med madsnor (som man ville gøre med f.eks. en hvidkålsroulet).
Opvarm olivenolie på en pande, og brun rullerne på alle sider ved høj varme. Skru herefter ned på lav varme og lad dem simre, mens du laver resten.
Kog pastaen.
Mens pastaen koger halveres cherrytomaterne, og steges i en gryde til de er helt bløde. Så hælder du madfløden over, og krydrer med salt og peber, og lader det småsimre ved helt lav varme til pastaen er kogt.
Sigt den kogte pasta, og bland den sammen med tomatsaucen. Hæld stegefond fra kyllingepanden ved.
Fjern snoren fra alle rullerne.
Server!