Bragt i samarbejde med Knorr "Naturally Tasty"
Brun koteletterne på begge sider.
Bland i et ovnfast fad kokosmælk og bouillon. Heri lægges koteletterne.
Ovenpå hver kotelet lægges først en ananasskive.
Halvér æblerne, og skær kærnehuset ud så der dannes et hul gennem det halve æble. Prik skallen med en gaffel. Rør en sukkerlage af sukker og vand (lad sukkeret blive helt opløst) og pensl æblet med sukkerlagen. Læg et halvt æble ovenpå hver ananasskive.
Sæt fadet i ovnen ved 200 grader (ingen varmluft) og lad det stege i 40 minutter.
Efter 30 minutter hældes væden fra fadet fra.
Hæld 2,5 dl væde fra fadet i en gryde sammen med 2,5 dl vand. Pisk heri indholdet fra det 2 poser Knorr "Naturally Tasty" Curry sauce, og varm op. Lad saucen simre i 5 minutter, og så er den klar.
Tag fadet ud af ovnen, og hæld saucen ned mellem koteletterne lige inden servering. Tip: Det letteste er at tage et nyt rent fad, hælde saucen i, og placere koteletterne heri.
Pynt hvert æble med en kvist persille.
Servér med ris.