evt. 2 håndfulde frisk spinatfeldsalat el.lign. (dette kan sagtens udelades)
Sådan gør du
Start med dejen: Hæld vandet i skålen, og opløs gæren heri.
Tilsæt olivenolie og salt. Tilsæt mel til dejen er smidig. Sæt dejen til hævning ca. 1 time men gerne længere.
Hak løget og forårsløgene, og steg begge dele i olivenolie. Tilsæt oregano og salt. Steg ved middel varme til grønsagerne er bløde, men de skal ikke få farve.
Udrul pizzadejen på et stykke bagepapir, til ca. 35 x 35 cm, og prik overfladen godt med en gaffel.
Forbag bunden ved 225 grader i 5 min. Tag den ud af ovnen. Hvis der er meget store luftbobler når du tager bunden ud, punkteres disse let med en kniv.
Dæk den forbagte bund med først revet ost, og dernæst blandingen med forårsløg.
Sæt pizzaen i ovnen igen i ca. 7-8 min. til kanten har fået lidt farve.
Mens den bager damper du asparges, så de er bløde men stadig har lidt bid. Hvis de er små og tynde lægger du dem bare på hele. Ellers skæres de i passende stykker (inden kogning)
Tag den færdige pizza ud, og dæk den med asparges, laksestykker og evt. salat.