Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv opskrift
Bøf Stroganoff
Forb. tid
15
min
Tilb. tid
45
min
Samlet tid
1
t
Køkken:
Russisk
Antal
:
4
pers.
Forfatter
:
Hverdagsro.dk
Ingredienser
350
g
oksekød i strimler eller tern
200
g
bacon i tern
1
løg
250
g
champignons
3
tsk
paprika
2
spsk
tomatpure
2,5
dl.
madlavningsfløde
2,5
dl.
skummetmælk
Olivenolie til stegning
Sådan gør du
Varm olivenolie i en gryde og rist bacon og grofthakket løg. Når bacon har fået farve hældes blandingen i en skål.
I stegefedtet der er tilbage i gryden steges nu champignons (skåret i kvarte). Når de er bløde hældes de over i skålen til løg og bacon.
Kom lidt mere olivenolie i gryden, og brun nu kødet sammen med paprika. Når det er brunet tilsættes tomatpure.
Tilsæt fløde, mælk, og de stegte champignons, løg og bacon, og krydr med salt og peber.
Lad retten småsnurre i ca 45 minutter.
Retten er klar til servering, eller du kan nu sætte den på køl og så bare varme den op inden servering.
Serveres med kartoffelmos, rodfrugtmos eller ris.