Fyld melet i en skål, og tilføj det kolde smør skåret i tern. Fordel smørret i melet med fingrene, så konsistensen bliver som rasp.
Tilsæt æggeblommen, og saml dejen med lidt koldt vand. Når dejen er samlet til en klump fyldes den i en frysepose, og lægges i køleskab mens kødsaucen laves.
Hak løget, og skær guleroden i små tern.
Opvarm lidt olie i en gryde, og steg farsen lidt ad gangen, så det hele bliver brunet. Fyld det brunede fars i en skål.
Hæld lidt mere olie i gryden, og steg løg, gulerodstern og de pressede hvidløgsfed til løget er gennemsigtigt. Tilsæt det brunede fars og steg videre et minut eller to.
Drys melet over, og rør det i. Steg videre et minut, og tag så gryden af varmen. Tilsæt bouillon og rør rigtig godt. Tilsæt så timian og Worcestershire sauce, og kog retten op. Krydr med salt og peber.
Del dejen i 2 dele (den ene lidt større end den anden). Udrul den største klump først, og læg den i et smurt ovnfast fad. Dejen skal dække hele bunden og siderne. Hæld kødsaucen i fadet, og udrul nu den sidste dejklump til låg. Saml kanten, så den lukkes helt, og lav nogle lufthuller i låget.
Bages ved 200 grader (ingen varmluft) i 30 minutter.
Serveres evt. med en grøn salat, men det behøves ikke.