Smuldr den kolde smør i melet, til det er helt findelt.
Tilsæt græsk yoghurt og saml dejen til en klump. Læg dejen i køleskab imens du laver cremen.
I en lille gryde blandes æg, sukker, mel, mælk, vanilje og 1/2 dl appelsinsaft (gem resten).
Kog blandingen op - når det når kogepunktet vil det blive tykt, og så slukker du.
Rør fintrevet appelsinskal i cremen. Lad den afkøle let.
Del dejen i 12 lige store dele. Hver bolle udrulles til en cirkel på ca. 10 cm i diameter.
Læg en klump marcipan og en skefuld creme på hver, og fold hver fastelavnsbolle sammen så der er godt lukket omkring fyldet, og samlingen placeres nedad mod bagepladen. Tryk dem ganske let i facon når de er kommet på pladen.
Pensles med æg, og bages ved 225 grader (ingen varmluft) i 15 min.
Pynt de afkølede fastelavnsboller med en glasur rørt af flormelis og det overskydende appelsinsaft.