Sæt ovnen på 220 grader. Læg bagepapir på en bageplade, og herover det "plukkede" brød. Dryp olivenolie over, drys med halvdelen af den revne Manchego ost, og drys lidt salt på.
Bages i ovnen ca. 10 minutter.
Steg bacon sprødt på en pande, og drys med chiliflager.
Skær champignons i kvarte. Steg dem i 5 minutter i olivenolie, til de er gyldne. Tilsæt smør, hvidløg, rosmarin, lidt chiliflager, salt og peber. Lad det stege 4-5 minutter. Tilsæt hvidvin og bouillon, og bring det op til kogepunktet. Lad det simre i yderligere 5 minutter, til noget af væden er kogt væk.
Mens svampeblandingen simrer koges raviolierne efter instruktionen. Hæld vandet fra.
Hæld raviolierne over i gryden med svampeblandingen, og rør forsigtigt lidt rundt. Fordel retten i 4 dybe tallerkner, og drys rasp, bacon og Manchego ost over.