Lækre kanelsnegle småkager
Bland de tørre ingredienser sammen i en skål
I en anden skål piskes det bløde smør med en håndmixer, til det er blevet cremet. Tilsæt sukker, og pisk til det er opløst i smørret. Tilsæt æg, og derefter de tørre ingredienser.
Tilsæt evt lidt mere mel, hvis dejen er for blød. Den skal kunne rulles ud.
Del dejen i 2 lige store dele.
Udrul hver del på bagepapir, til et rektangel ca. 20 x 15 cm (tykkelse ca. 5-6 mm).
Pensl overfladen med smeltet (afkølet) smør, og drys med en blanding af sukker og kanel.
Rul hvert stykke sammen til en pølse (længde: 20 cm). De 2 pølser lægges nu i køleskab i et par timer.
Skær hver pølse ud i skiver - hver skive skal være ca. 1 cm tyk. Læg kagerne på bageplader (hold god afstand på dem, da de flyder lidt).
Bages ved 175 grader (ingen varmluft) i ca. 10 min.
TIP: Du kan evt give kagerne lidt glasur, hvis du vil have dem til at ligne almindelige kanelsnegle endnu mere.