Med en håndmixer piskes det bløde smør og sukkeret lyst og luftigt.
Tilsæt æggene et ad gangen.
Tilsæt herefter mælk og de tørre ingredienser lidt ad gangen (skiftevis mælk og mel blanding).
Fordel dejen i 2 runde og velsmurte springforme (diameter 21 cm).
Bages ved 180 grader i ca. 20 minutter, til de har fået lidt farve og du kan stikke en tandstik i uden der hænger noget ved.
Lad bundene afkøle på en rist til de er helt kolde.
Rør mascarponen blød, og tilsæt flormelis, vaniljepulver og salt.
Tilsæt piskefløden, og pisk nu til det har en fast og cremet konsistens - det skal kunne forme toppe men hold endelig inden det bliver fast og grynet (tip: pas godt på - det går hurtigt til sidst!)
Skyl og halvér jordbærrene. Dryp dem af i køkkenrulle.
Skyl forsigtigt blåbær og hindbær, og dryp dem af i køkkenrulle.
Placér den nederste bund på serveringsfadet.
Fordel halvdelen af flødecremen på den nederste bund, og herover ca. halvdelen af bærrene. De skal ligge i et nogenlunde jævnt lag.
Gør det samme på den anden bund, og når den er pyntet færdig løfter du den forsigtigt over ovenpå den første.
Sæt kagen i køleskab minimum en time inden den skal serveres, så den kan nå at sætte sig.