Indstil ovnen på 210 g (ingen varmluft).
Skræl de søde kartofler, og skær dem i tern (2x2 cm). Fordel dem på en bageplade m. bagepapir på, dryp med olivenolie, og drys med groft salt og friskkværnet sort peber. Sæt dem i ovnen og lade dem bage i ca. 20 minutter, mens du forbereder resten af retten.
Bland alle ingredienserne til marinaden, og del marinaden i 2 lige store portioner.
Skær kyllingen i tern (2x2 cm), og rør dem sammen med den ene marinade portion.
Når kartoflerne har fået 20 min. i ovnen, skraber du dem over i den ene halvdel af bagepladen, og på den anden halvdel fordeler du kyllingeternene. Sæt pladen tilbage i ovnen, og bag i yderligere 15 minutter.
Sæt risene over til kogning mens du tilbereder resten.
Spinatsalat: Skyl spinatbladene, og fyld dem i en salatskål. Pres limesaften over, og tilsæt olivenolie og salt. Bland det hele godt og sæt på bordet.
Blandet salat: Bland alle ingredienserne og sæt på bordet.
"Yum yum sauce": Rør græsk yoghurt sammen med 3 spsk af den tiloversblevne marinade. Sæt på bordet.
Resten af marinaden fyldes i en lille skål, og sættes også på bordet.
Når kartoflerne og kyllingen har fået de 15 min. sætter du grill på, og giver dem yderligere ca. 5 minutter. Både kylling of søde kartofler skal gerne få lidt mørk "kant" - men hold godt øje med retten, så det ikke bliver sort! Servér retten når risene også er kogt.