Start med at blande chokolade (brækket i stykker), smør, sukker, vand og appelsinsaft i en gryde, og lad det hele smelte sammen (det skal ikke koge). Tag det af varmen og lad det køle af i 10 minutter.
Sigt mel, bagepulver og kakao ned i blandingen, og pisk det hele let sammen med en håndmixer. Tilsæt æggene ét ad gangen.
Fór en rund springform (Ø 22 cm) med bagepapir, og hæld dejen heri (dejen er rimeligt flydende).
Bages ved 175 grader (ingen varmluft) i 1 time (tip: læg evt. et stykke staniol over hvis den bliver for mørk). Kagen vil efter 1 time ikke være helt gennembagt!
Klip skumfiduserne i mindre stykker.
Når kagen har bagt en time, lægges skumfiduserne ovenpå toppen af kagen, og den bages nu videre i ca. 5 minutter, til skumfiduserne er bløde og har fået farve.
Tag kagen ud og lad den afkøle på en rist i formen, mens du laver topping 2.
Hak chokoladen groft, og fyld den i en lille gryde sammen med sirup og piskefløde. Varm det op ved middel varme, til det hele er smeltet sammen. Lad det afkøle lidt.
Tag forsigtigt kagen ud af formen, og fordel topping 2 over kagen. Det må gerne rende lidt ned ad siderne.
Drys til sidst med hakkede pistacienødder.