Fyld piskefløden i en gryde, og varm den langsomt op. Når den når kogepunktet lader du den koge et minuts tid.
Hak chokoladeskildpadderne groft. Fyld dem i en skål, og hæld den varme fløde over. Rør indtil chokoladen er smeltet, og lad så blandingen stå lidt og køle af på køkkenbordet. Herefter sætter du film på skålen - lad filmen gå helt ned og røre fløden. Sæt blandingen i køleskab i minimum 8 timer, og gerne til næste dag.
Pisk de 5 æg let sammen med en ske og sæt til side.
Fyld vand og smør i en gryde, og varm det op til smørret er smeltet.
Skru ned på svag varme og tilsæt alt melet på én gang. Rør kraftigt i blandingen med en grydeske, til det bliver blankt og ligesom slipper skeen. Tag blandingen af varmen.
Med en håndmixer tilsættes nu æggeblandingen lidt ad gangen. Dejen skal ende med at være klistret, men jævn og glat.
Med 2 skeer sætter du nu 12 fastelavnsboller på en bageplade m/ bagepapir.
Bages 25-30 min. ved 200 grader (ingen varmluft).
Efter de 25 minutter kan du prøve at tage en enkelt bolle ud af ovnen Falder den sammen skal resten bage lidt længere - ellers er de klar.
Tip: Klip et lille hul i siden når bollerne kommer ud - så kan dampen slippe ud og du undgår at de bliver bløde.
Den iskolde fløde tages ud af køleskabet og piskes med en håndmixer. Den skal være stiv og luftig men ikke så den gryner!
Klip eller skær toppen af fastelavnsbollerne, smør bunden med hindbærmarkelade og fyld dem med skildpaddecreme. Gør det enten med ske, eller hæld cremen på sprøjtepose og fyld dem flot :)
Sæt låget på, og drys med flormelis gennem en si. Hvis du er VIRKELIG glad for skildpadder kan du evt. pynte med en mini-skildpaddde på toppen. Personligt synes jeg måske nok det er lidt for meget :)