- skønne dekorerede figurkager
Pisk den bløde smør sammen med sukkeret.
Tilsæt ægget.
Pisk alle de tørre ingredienser i til du får en grynet masse. Den samler du nu til en fin sammenhængende dej med hænderne. Fyld dejen i en frostpose, og læg den i køleskabet i min. 1 time - gerne længere.
Rul den kolde dej ud til ca. 3-4 mm tykkelse på et meldrysset bord, og udstik kagerne i sjove faconer. Dejen vil ikke flydeud under bagning, så der behøves ikke være særlig stor afstand mellem kagerne på bagepladen.
Bages ved 175 grader (ingen varmluft) i ca. 10 minutter til de er blevet lysebrune i kanten.
Lad kagerne blive helt kolde før de dekoreres med glasur. Tip: brug engangssprøjteposer til glasuren - så går det let med at lave fine mønstre etc. Vil du gerne have en ekstra fast glasur kan du røre den op med æggehvide i stedet for vand.