Skræl et stykke hokkaido græskar (der skal være 200 g) og skær det i tern. Kog ternene møre i vand (ca. 8-10 min). Blend de kogte tern, og lad græskarmosen afkøle lidt.
Smelt smørret i en gryde, og tilsæt mælk. Hæld blandingen op i en røreskål, og opløs gæren heri.
Tilsæt salt, sukker, græsk yoghurt og hokkaido mos.
Ælt melet i lidt ad gangen til dejen er smidig og lækker. Lad den hæve ved stuetemperatur tildækket i ca. 1 time.
Del den hævede den i 14 lige store stykker (hver bolle skal veje ca. 72-73 g), og form dem til runde boller. Hver bolle trykkes lidt flad, hvorefter du skærer 6 snit ud fra midten. Tip: Hvert snit skal være ca. 1/2 cm dybt, og det er vigtigt at du skærer med en skarp kniv så det bliver et skarpt snit.
Lad dem efterhæve 30 minutter under et viskestykke. Inden bagning pensles de med sammenpisket æg, og en mandel stikkes ned i midten (= græskarrets stilk)
Bages ved 200 grader (ingen varmluft) i ca. 15-20 minutter.
Smager super godt lune med smør på.