Bland marcipanen med sukkeret med en håndmixer.
Tilsæt smørret, dernæst æggene ét ad gangen, og til sidst mel.
Fordel dejen i en foret form. Jeg brugte en firkantet form ca. 20 x 20 cm.
Bages ved 175 grader (ingen varmluft) i ca. 25 minutter, til den har fået farve på toppen.
Lad bunden køle helt af på en rist.
Hæld 3,5 dl mælk, 1 dl piskefløde og vaniljepulveret i en lille gryde.
I en anden skål blandes alle øvrige ingredienser, så de er klar.
Bring flødeblandingen i kog, og bland herefter æggeblandingen i under omrøring (tip: brug et piskeris). Lad cremen komme og og koge, og når den er blevet tyk tager du den af varmen. Hæld den i en skål, og sæt i køleskab til den er helt kold.
Smelt chokoladen. Rør evt en tsk piskefløde i den smeltede chokolade - så bliver den tykkere og nemmere at smøre ud. Smør chokoladen ud på den kolde mazarinbund, og lad kagen køle igen - gerne til den bliver helt kold.
Pisk den sidste dl. piskefløde. Rør den nu kolde creme godt igennem, og vend forsigtigt flødeskummet i. Fordel cremen på kagen.
Rens jordbærrene og lad dem dryppe godt af på køkkenrulle. Fordel på kagen.