Bland græsk yoghurt og vand, og opløs gær i blandingen.
Tilsæt salt, honning, olivenolie, og mel lidt ad gangen. Ælt dejen (gerne på maskine) til den er smidig og lækker.
Lad dejen hæve tildækket og ved stuetemperatur en times tid.
Klip purløg i stykker á 0,5 cm cirka. Bland det i det bløde smør til du har en lækker kryddersmør. Tilsæt citronpeber.
Del den hævede dej i 2 dele, og udrul hver del til en firkant på ca. 30 x 30 cm. Smør hver firkant med kryddersmør (halvt til hver), og rul firkanten sammen som en roulade. Skær nu "rouladen" op på langs - ikke helt igennem men næsten). Sno rouladen så du får et rustikt flute ud af det. Skærefladerne skal gerne vende lidt opad, så man ser fyldet med kryddersmør.
Sæt de 2 flutes på en bageplade og lad dem efterhæve 30 min.
Pensl med lidt olivenolie og drys med flagsalt eller groft salt. Bages ved 200 grader varmluft i ca. 20 minutter til de har fået farve.