De bedste ovnbagte kartofler!!
Skræl kartoflerne, skær enderne af, og skær kartoflen i tykke skiver (ca. 1,5-2 cm tykke).
Smelt smørret, og bland det med olivenolie, en spsk frisk timian, salt og peber. Fordel i en skål blandingen over kartoflerne - sørg for at de bliver godt "fedtet ind" over det hele.
Smør et ovnfast fad - det er bedst at bruge et metalfad pga. den høje varme.
Fordel kartoflerne heri - de skal stå ved siden af hinanden i fadet. Hæld resten af smørblandingen over.
Forvarm ovnen til 250 grader, og bag kartoflerne i 20 minutter. Herefter vendes de, og bager videre i endnu 20 minutter.
Bland bouillon og presset hvidløg.
Vend kartoflerne igen, og hæld bouillonblandingen over. Sæt tilbage i ovnen i endnu 15-20 minutter.
Pynt med frisk timian ved servering.