- kødløs version
Kog risene, og lad de kogte ris afkøle i køleskabet i minimum en time.
Start med at mixe hot saucen af sød chilisauce og kecap manis, og stil til side.
Mix æggene sammen med en gaffel, og krydr med salt og peber. Varm lidt af olien i en pande (medium varme) og fordel æggeblandingen heri. Når omeletten er klar (når undersiden er gylden) hælder du forsigtigt omeletten over på et skærebræt, ruller den sammen og skærer i tynde skiver.
Snit alle grønsagerne fint (gulerødderne i tern).
Opvarm resten af olien på panden, og tilsæt løg, presset hvidløg, rød peber og gulerødder. Rist i 3-4 minutter. Tilsæt sambal oelek, broccoli og kinakål, og rist i yderligere 2-3 minutter.
Tilsæt de kogte kolde ris og den hjemmeblandede hot sauce, og rist i ca. 5 min til det hele er rygende varmt. Tilsæt forårsløg og persille (eller koriander).
Pynt ved servering med æg (omelet), hakket chili, hakkede peanuts, og lime både, og server med sød chilisauce til. Tip: Hvis du ønsker retten stærkere, kan du f.eks. bruge grøn Tabasco sauce der tilsættes ved bordet.