- hjemmelavede marcipan snebolde
Start med at trille marcipanen til kugler i en passende størrelse (de skal ikke være for store). Stik en tandstikker i hver kugle, og lad nu kuglerne ligge på en tallerken og tørre ved stuetemperatur en times tid.
Smelt chokoladen over vandbad eller i en chokoladesmelter. Dyp hver kugle i chokolade, og stil dem til tørre. Du kan f.eks. stikke tandstikkerne ned i flamingo, oasis, eller (som jeg) i en rulle toiletpapir..... Lad dem tørre helt.
Si vandet fra kikærterne - det er kun vandet du skal bruge.
Dyp nu (en ad gangen) kuglerne først i kikærtevand, og derefter i flormelis. Det gøres nemmest ved at du fylder den ene hånd med flormelis for herefter med små hurtige bevægelser "dupper" marcipankuglen rundt, så den får flormelis over det hele. Dette gentages et par gange, da væden vil trænge ud og få kuglen til at se våd ud i første omgang.
Træk tandstikkerne ud, og lad kuglerne ligge til tørre i nogle timer.