Start med at smuldre smør og mel sammen. Det gøres lettest med fingrene.
Tilsæt vand og eddike, og saml dejen. Pak dejen ind i husholdningsfilm, og læg pakken i køleskab i en halv times tid.
Rul den kolde dej ud på et stykke meldrysset bagepapir. Udstik 16 cirkler med en diameter på ca. 6 cm, hvorefter hver cirkel rulles oval med en kagerulle.
Sæt alle de ovale kager på en bageplade, pensl dem med æggehvide. Hæld sukkeret i en dyb tallerken, og dyp hver kage heri. Prik hver kage et par gange med en gaffel.
Bag kagerne på midterste rille v. 200 grader (ingen varmluft) i ca. 10 minutter, til de begynder at få farve.
Lad kagerne køle helt af på en bagerist.
Pisk smør og flormelis lyst og luftigt. Rør kornene fra vaniljestangen i. Fyld cremen i en sprøjtepose, og sprøjt ca. 1 spsk creme på halvdelen af kagerne (på bagsiden, dvs. den der ikke er drysset med sukker). Den anden halvdel lægges over som låg.