- spicy variant
Snit løg, hvidløg, chili og ingefær fint, og steg det i olie (i en gryde) ved middel varme til de er bløde. Tilsæt karry, hvedemel og ca. 1 dl. bouillon og rør rigtig godt til ligner en fast "grød". Tip: Tilsæt kun så meget chili som du selv synes er passende alt efter hvor stærk du ønsker retten!
Tag gryden af varmen, og giv det hele en grundig tur med stavblenderen.
Tilbage på komfuret med gryden igen, og tilsæt nu resten af bouillonen lidt efter lidt, mens du pisker grundigt så alle melklumper kommer ud. Tag gryden af varmen og sæt til side.
Skær kyllingebrysterne i mindre stykker, og brun dem af på begge sider på en pande. Krydr let med salt og peber.
Hæld karrysaucen over kyllingestykkerne, skru ned på lav varme, og læg låg på. Retten skal nu stå og simre i 30 minutter.
Tilsæt ærterne, og simr videre i ca. 5 minutter, hvorefter retten er klar til servering.
Smag til med salt og peber.
Servér retten med kogte ris til.