Bland alle ingredienser sammen i en skål. Konsistensen skal være som en meget tyk grød - er den for tynd må der lidt mere hvedemel i.
Del dejen i 2 lige store portioner (der bliver til 2 plader).
Læg et stykke bagepapir på en bageplade, den ene del dej ovenpå, og øverst et lag bagepapir. Rul nu dejen ud så den dækker det meste af pladen. Fjern det øverste lag bagepapir, og lav nu skæremærker i dejen med en skarp kniv hvor du ønsker at "knække" kiksene fra hinanden efter bagning.
Bag begge plader i ovnen på én gang ved 190 grader varmluft. Bagetiden er 15-20 min. De er klar når de er blevet lysebrune.
Afkøl kiksene på en rist. Når de er ved at være afkølede, kan du brække kiksene fra hinanden og fjerne kanten.
Opbevar de helt afkølede kiks i en tætsluttende beholder (f.eks. en kagedåse). Så bliver de ved med at være sprøde.