Æg, æggeblommer, sukker, mælk, fløde og Maizena blandes godt sammen i en lille gryde. Put kanelstangen i. Opvarm på middel varme, og pisk indtil blandingen kommer op at koge.
Tag gryden af varmen, og rør vaniljepulveret i.
Hæld cremen i en skål og dæk med film (Tip: lad filmen gå helt ned og røre cremen så der ikke dannes en hinde). Sæt på køl.
Rul butterdejspladerne lidt ud, og tryk så 12 stk cirkler ud (diameter ca. 10 cm). Hver dejcirkel vendes for og bag i flormelis.
Smør en metal muffinsform (med 12 huller) grundigt, og tryk nu butterdejscirklerne forsigtigt ned i hvert hul. Fyld med den afkølede creme.
Bag tærterne 25-30 minutter ved 200 grader (ingen varmluft) indtil toppen har fået lidt farve.
Lad kagerne afkøle på en rist. Tip: De tages lettest ud af formen med hjælp fra en lille urtekniv eller lignende.
Servér de skønne creme tærter enten lune eller kolde og nyd en kop kaffe til.