Start med at røre dressingen: Bland alle ingredienserne, og smag til sidst til med salt. Sæt på køl indtil den skal bruges.
Bunden: Pisk den græske yoghurt sammen med æg og revet ost. Fór en bageplade med bagepapir, og fordel massen herudover så det danner en stor firkant.
Bag bunden ved 180 grader (+ varmluft) i ca. 25 minutter.
Mens bunden bager forberedes fyldet.
Varm lidt olivenolie op i en gryde, og tilsæt oksefarsen lidt ad gangen, så kødet bliver stegt og ikke kogt. Smag til sidst til med salt og peber, og tag af varmen.
Steg bacon på en pande, og lad det dryppe af på køkkenrulle.
Skær agurkerne og tomaterne i nogenlunde tynde skiver. Løget skæres i ringe, og salaten snittes.
Når bunden er bagt færdig lægger du fyldet på i denne rækkefølge: Dressing + oksekød + salat + agurk + tomat ´+ løg + bacon. Rul det hele sammen til en roulade, og server skiveskåret med det samme.