Start med at smelte smørret, og dernæst at varme mælken. Begge dele gøres lettest i mikroovnen. Mælken skal være lunken.
Rør gæren ud i mælken, og tilsæt det smeltede (let afkølede) smør.
Bland salt og sukker i, og ælt herefter hvedemelet i lidt efter lidt. Det gøres lettest på en røremaskine.
Lad dejen hæve ved stuetemperatur i en time.
Rul dejen ud på en bord drysset med majsmel, og udstik brødene. Diameteren skal være på ca. 7 cm - det gøres lettest med en rigtig udstikker, men det kan også sagtens lade sig gøre med f.eks. et glas.
Lad bollerne efterhæve yderligere en time på en bageplade med bagepapir på.
Når de er hævet færdige, opvarmes en stegepande på komfuret. Den skal være godt varm. Skru ned til medium varme, og læg bollerne på panden. Lad dem stege et par minutter på hver side. De skal ikke have særlig meget farve, men blot få "skorpe" på begge sider. Pas på, for det går hurtigt!
Når alle er "stegt" sættes de i ovnen ved 180 grader i ca. 10 minutter, til de har fået farve.
Skær dem over (eller flæk dem med en gaffel), og rist dem i brødristeren inden servering. Smager fantastisk med smør, eller cream cheese og rød marmelade.