Opvarm kærnemælken så den er håndvarm, og opløs gæren heri.
Pisk det bløde smør med sukkeret, til det bliver lyst. Bland kærnemælksblandingen heri, og tilsæt nu melet lidt efter lidt. Det gøres lettest på en røremaskine. Alternativt brug en håndmixer indtil dejen bliver for fast, og ælt derefter det sidste i hånden. Ælt til dejen er smidig og lækker.
Lad dejen hæve tildækket ca. 30 minutter ved stuetemperatur.
Fyld: Bland sukker og marcipan. Tip: det er lettest at gøre med fingrene.
Bland det bløde smør, vaniljekorn og hvedemel i.
Skyl og snit rabarberne. De skal være i stykker á ca. 1 cm.
Når dejen er færdighævet rulles den ud til en cirkel (drys mel under, så de kan slippe bordpladen). Del den i 12 aflange trekanter.
Kom en klat remonce og rabarber på den brede ende af hver trekant, og rul dem sammen fra den brede kant mod den smalle. Tip: Sørg for at klemme enderne godt sammen så fyldet ikke fylder ud under bagning, og lad spidsen af trekanten gå ind under hornet.
Læg hornene på en bageplade med bagepapir på, og lad dem nu efterhæve ca. 45 minutter ved stuetemperatur.
Når de har efterhævet pensles de med æg, og drysses evt. med hakkede mandler. Bages ved 210 grader (ingen varmluft) i ca. 15 minutter.
Vælger du ikke at drysse med mandler, kan du drysse med perlesukker, eller (efter bagning) pynte med glasur.