Start med at rense mørbraden, ved at skære alle hvide sener fra. Skær den i relativt tynde skiver (0,5-1 cm ca).
Fyld mørbradskiverne i en frysepose sammen med marinaden, og bind for posen. Bland det grundigt, og læg posen i køleskab - gerne et par timer.
Skær cherrytomaterne i halve, og læg dem med skærefladen opad på en bageplade med bagepapir på. Dryp med olivenolie, og drys med salt og peber.
Bag tomaterne i ovnen ved 210 grader (ingen varmluft) i ca. 20-30 minutter, til de har "rynket" sig sammen og gerne fået lidt farve.
Steg de marinerede kødskiver mens tomaterne bager. De steges på en pande til de har fået farve.
Hak salaten og fordel den på et stort fad. Fordel feta tern henover, derefter de varme bagte tomater, og til sidst det varme/lune kød. Pynt evt. med purløgsblomster eller hvad du nu har.
Serveres med groft landbrød.