Bland de to meltyper og salt. Skær smørret ud i små tern, og ælt det ind i melet til det er helt findelt. Det gøres lettest med fingrene.
Saml dejen med koldt vand. Læg dejen i en frysepose, bind for den, og læg den i køleskab en halv times tid - så bliver den lettere at rulle ud.
Smør et ovnfast fad eller tærteform. Det er vigtigt at fadet har rimeligt høje kanter.
Rul den kolde dej ud, og læg den i fadet. Prik den godt i bunden med en gaffel, og forbag den i ovnen ved 200 grader (ingen varmluft) i 10 minutter.
Pisk æg, græsk yoghurt og krydderier sammen, og hæld blandingen på den nu forbagte tærtebund.
Skyl spinaten, og damp den let på en pande i olivenolie, til spinaten begynder at falde sammen. Læg den dampede spinat oveni æggemassen.
Fordel ærterne og hellefisken (i mindre stykker) over tærten, og bag den videre i ca. 25-30 minutter til den har fået farve.
Pynt tærten med citronskiver, og server med en grøn salat til.