Klassisk version med hjemmerørt dressing
Steg flæskestegen sådan her:
Gnid hele stegen ind i fint salt. Læg den med sværsiden nedad i en mindre bradepande og hæld vand i så det ca. går 2 cm op. Læg laurbærblade i vandet.
Sæt fadet i ovnen ved 200 grader (ingen varmluft) og lad det stå 20 minutter.
Herefter vendes stegen så den får sværsiden opad. Skru ned på 190 grader, og steg videre i ca. 1 time.
Hvis sværen ikke er sprød når stegen er ved at være klar, giver du den et par minutter under grillen. Hold godt øje med den så den ikke bliver mørk!
Mens stegen er i ovnen blandes alle ingredienser til dressingen, som sættes på køl indtil servering.
Smør dressing på begge sider af burgerbollen, og fyld din sandwich med den lækre lune flæskesteg, agurkesalat, rødkål, og evt. salat / skiver af frisk æble.
Velbekomme!