Opløs gæren i det håndvarme vand, og tilsæt æg, honning og græsk yoghurt.
Ælt melet i lidt efter lidt, til dejen er smidig.
Sæt dejen i køleskab i 15 minutter.
Hæld den kolde dej ud på et meldrysset bord, og bred dejen lidt ud.
Del smørret i 2 dele. Hver del skæres i helt tynde skiver.
Fordel 50 g smør i tynde skiver på dejens overflade, og fold dejen. Rul den og fordel de resterende 50 g i tynde skiver på overfladen. Fold igen og rul.
Sæt dejen tilbage i køleskabet imens du laver remoncen.
Bland en remonce af blødt smør, honning, vaniljepulver og revet marcipan.
Rul den kolde dej ud til en firkant der skal måle ca. 20 x 60 cm. Smør remoncen ud over hele fladen fra kant til kant. Rul stykket sammen på langs, dvs. fra den ene korte ende mod den anden korte ende.
Tryk på rullen så den bliver ca. 2,5 - 3 cm høj. Lukningen på rullen skal vende nedad.
Skær rullen ud i 12 stk.
Læg dem til efterhævning på en bageplade, dæk med et rent viskestykke, og lad dem efterhæve ved stuetemperatur i en halv time.
Pres dem lidt flade, så de ikke så let "vælter" under bagningen. Pensl dem med mælk og drys med birkes.
Bages ved 200 grader i 15-17 minutter.